După şapte ani circulaţia tramvaiului pe bulevardul Liviu Rebreanu va fi reluată sâmbătă

Circulaţia tramvaiului pe bulevardul Liviu Rebreanu va fi reluată sâmbăta aceasta, potrivit unui comunicat al Municipalităţii.


Astfel, Primăria anunţă că a finalizat lucrările la tronsonul II al bulevardului Liviu Rebreanu, respectiv zona delimitată între bulevardul Nicolae Grigorescu şi bulevardul 1 Decembrie 1918.

Circulaţia tramvaielor pe bulevardul Liviu Rebreanu a fost întreruptă şapte ani, se precizează în comunicat.

Întrucât în aceste zile se fac probe pe linia de tramvai respectivă, Primăria Capitalei face un apel către cetăţenii care locuiesc sau lucrează în zonă să parcheze în locurile special amenajate, nu pe linia de tramvai, pentru a nu împiedica circulaţia acestuia.

În acest sens, Primăria Municipiului Bucureşti a amenajat un număr total de 507 de locuri noi de parcare, alături de celelalte lucrări de modernizare realizate în etapa a II-a: modernizarea liniei de tramvai, a reţelei de contact, a peroanelor staţiilor, a carosabilului, a trotuarelor şi a pistei pentru biciclete, amenajarea a aproximativ 2.500 mp spaţii verzi, refacerea semaforizării de la intersecţia cu bd. 1 Decembrie 1918, Barajul Dunării şi Barajul Sadului, devierea reţelelor edilitare pe acest culoar (apă, canalizare, Net City) şi refacerea branşamentelor, înlocuirea reţelei de termoficare şi lucrări de modernizare a infrastructurii şi suprastructurii stradale, reamenajarea intersecţiilor, extinderea sistemului de management al traficului şi în intersecţiile situate pe acest tronson, modernizarea sistemului de iluminat public pe această arteră.

Lucrările de…

citeste mai mult aici

categorii
Economie & Afaceri
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE