eMAG Electro Super Sale – Electrocasnice mari, reduceri foarte mari – Top 14 oferte


eMAG Electro Super Sale – eMAG are o multime de reduceri pentru produsele electrocasnice mari. Nu ratati ocazia si aruncati o privire peste oferte.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


eMAG Electro Super Sale – lista tuturor ofertelor disponibile in acest moment poate fi consultata AICI.

eMAG electrocasnice – Cel mai mare retailer din Romania vine cu oferte imbatabile pentru mai multe produse electrocasnice. Preturile sunt mult scazute, iar noi am selectat 14 dintre ele si vi le prezentam detaliat, mai jos:

eMAG Electro Super Sale– Masina de spalat rufe Whirlpool

Prima oferta pe care noi v-o recomandam cu toata increderea este pentru o masina de spalat rufe fabricata chiar de Whirlpool, unul dintre cele mai puternice branduri in materie de electrocasnice si in special de masini de spalat rufe. Masina de la Whirlpool are functia 6th Sense Control, capacitate de incarcare de pana la 6kg, 1200 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Electro Super Sale – Plita incorporabila

Continuam cu o plita incorporabila in mobilierul de bucatarie, foarte avantajoasa dar si foarte utila si de calitate. Plita este produsa tot de Whirlpool, functioneaza pe gaz si are in dotarea sa 4 arzatoare, iar aprinderea se face electric. In plus, suprafata sa este din inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul il…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE