eMAG electrocasnice resigilate – Cea mai buna afacere cu 40% reducere


eMAG electrocasnice resigilate – promotie mai mare ca niciodata pentru produsele electrocasnice mari.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


eMAG electrocasnice resigilate – Lista tuturor produselor electroacasnice resigilate ce au reduceri de pana la 40% poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie monstruoasa, cu reduceri ce depasesc chiar si 40% in anumite situatii pentru produsele electrocasnice resigilate. De cele mai multe ori, astfel de produse au doar ambalajul desigilat si deteriorat sau putine zgarieturi sau defecte de fabricatie, insa preturile sunt mult reduse. Am ales si noi 6 astfel de oferte foarte bune si vi le prezentam, mai jos:

eMAG electrocasnice resigilate – Combina frigorifica Whirlpool

Whirlpool este un brand ce s-a impus de ani buni pe piata electrocasnicelor mari. Oferta pe care noi v-o prezentam are peste 40% reducere si este extrem de avantajoasa, pentru un frigider simplu ca design, insa foarte competitiv ca tehnologie. Combina Whirlpool are un volum de depozitare de 319l, face parte din clasa energetica A+, are functie No Frost, inaltime de 188.5cm si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice resigilate – Combina frigorifica Samsung

Trecem la un alt frigider, la fel de performant, ce beneficiaza de garantie si posibilitate de retur timp de 30 de zile. Este vorba de combina frigorifica Samsung ce are un…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE