eMAG – Oferte excelente pentru frigidere de tip side by side. Care sunt cele mai vandute modele


eMAG – frigiderele de tip side by side sunt cele mai moderne si mai cautate in aceasta perioada. Ele sunt si foarte spatioase, iar daca alegeti modelul potrivit nu veti avea nici un consum ridicat de energie electrica.  

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


eMAG – Lista cu toate modelele de frigidere Side by side si preturile lor poate fi consultata AICI.

Cei de la eMAG au oferte foarte bune pentru frigiderele de tip Side by Side. Aceste frigidere sunt cele mai moderne si cu un design deosebit schimba complet orice bucatarie. Frigiderele au spatiu de depozitare foarte generos si un consum de electricitate redus.

eMAG – Side by side Samsung

Frigiderul de la Samsung are un discount foarte important de 20% de la eMAG, este un frigider dotat cu dozator de lichide pe usa, exteriorul este din inox foarte usor de curatat si intretinut. Volumul frigiderului este de 537l si face parte din clasa energetica A+. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Side by side Beko

Si cei de la Beko au o oferta foarte interesanta la eMAG pentru un frigider de tip Side by side ce are reducere de pret de 23%. Frigderul are un volum de depozitare de 540l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 182cm. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Side by side Hotpoint

Hotpoint este renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE