Emmanuel Macron şi-a anulat evenimentele de campanie de vineri, în urma atacului din Paris/ Forţele de securitate franceze, mobilizate înaintea primului scrutin al alegerilor prezidenţiale

Emmanuel Macron, candidatul organizaţiei civice În Mişcare! (En marche!, liberal-socială), a anulat deplasările de campanie ce erau programate să aibă loc vineri la Arras şi Rouen, în urma atacului armat în care un agent de poliţie şi-a pierdut viaţa, informează presa franceză.Emmanuel Macron şi-a anulat evenimentele de campanie de vineri, în urma atacului din Paris (Imagine: Twitter)

”Ţinând cont de situaţia dată şi necesitatea mobilizării forţelor de ordine pentru asigurarea securităţii cetăţenilor noştri, am decis să anulez apariţiile publice ale ultimelor mele zile de campanie, în Rouen şi Arras”, a anunţat Macron.

”Cunoaştem, pentru că am trăit deja asta în ţara noastră, intenţia teroriştilor: aceştia vor ca Franţa să se teamă; vor să disturbe jocul democratic; ca Franţa să cedeze în faţa iraţiunii şă să se divizeze”, a adăugat acesta.

Emmanuel Macron pledează pentru suplimentarea cu 10.000 de agenţi a efectivelor Poliţiei şi Jandarmeriei, reorganizarea serviciilor de informaţii şi crearea unei structuri speciale pentru protejarea frontierelor Uniunii Europene. Macron vrea penitenciare speciale pentru teroriştii străini depistaţi în Franţa.

Forţele de securitate franceze, mobilizate înaintea primului scrutin al alegerilor prezidenţiale

Forţele de securitate franceze au fost mobilizate la capacitate maximă pentru primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale ce va avea loc în acest weekend, în urma unui atac armat al unui militant islamist în Paris, informează…

citeste mai mult aici

categorii
International
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE