Faza serii la FCSB – FC Voluntari. Arbitrul și-a uitat cartonașele la vestiare!

Faza serii la FCSB – FC Voluntari. Arbitrul și-a uitat cartonașele la vestiare! Partida FCSB – FC Voluntari, scor 2-1, a avut de toate, dramatism (golul victoriei a fost marcat în prelungiri), decizii contestate, dar și o altă gafă memorabilă a arbitrilor.


George Găman a fost criticat de oaspeți că ar fi acordat ușor penalty-ul din care gazdele au deschis scorul și că nu l-a eliminat pe Ovidiu Popescu, care i-a scos gheata din picior și i-a rupt jambierul lui Laurențiu Marinescu.

”M-au nemulțumit multe. Am înțeles că penalty-ul a fost acordat foarte ușor, cred că a fost cartonaș roșu la Ovidiu Popescu în prima repriză, era chiar în fața băncii de rezerve, s-a dus cu piciorul în față, pe piciorul lui Marinescu, plus alte câteva lovituri libere pe care le-a acordat foarte ușor pentru Steaua și alte câteva pe care nu ni le-a acordat nouă”, a spus Niculescu.

Faza serii la FCSB – FC Voluntari. Arbitrul și-a uitat cartonașele la vestiare. Jucătorii au râs de el

Cea mai tare fază a avut loc în cursul reprizei a doua. Momentul s-a petrecut în minutul 65, la scorul de 1-1, când centralul a sancționat un fault tare al lui Mihai Popescu asupra lui Florin Tănase. A hotărât să îi dea acorde galben, dar nu a făcut-o imediat și toată lumea a rămas surprisă, atunci când George Găman a lăsat faza și a alergat către marginea terenului, dându-și seama că nu are cartonașele la el. 

George Rădulescu, arbitrul de rezervă, i-a înmânat cartonașele. Centralul s-a întors rapid la locul faultului și i-a arătat…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE