Fed Cup. România – Marea Britanie. Primul meci e Halep – Watson. Tot programul întâlnirilor

Fed Cup. România – Marea Britanie. Primul meci e Halep – Watson. Tot programul întâlnirilor.


ACTUALIZARE 13.25. SImona Halep a oferit primele declarații despre Fed Cup.

„Am mai jucat primul meci de multe ori, o să am emoţii, voi încerca să mă calmez şi să dau tot ce e mai bun pentru că sunt acasă. Cred că la fiecare competiţie sunt emoţii, Nu ne doream să ajungem aici. Acum avem cea mai bună echipă a României şi sper să câştigăm acest baraj”, a comentat Simona.

„Joc pentru România tot timpul. Îmi doresc revanşa, am un avantaj, e zgură. Trebuie să joc liniştită şi să joc pentru fiecare punct. Nu trebuie să ne plângem din cauza ploii, chiar dacă nu ne-am antrenat. Sunt emoţionată că joc la clubul IDU, acolo unde am crescut. Trebuie să intrăm pe teren şi să le învingem”, a adăugat Halep.

Federaţia Română de Tenis a nominalizat jucătoarele cel mai bine clasate în ierarhia WTA – Simona Halep (locul 5 WTA), Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA), Monica Niculescu (locul 47 WTA) si Sorana Cîrstea (locul 62 WTA) – pentru întâlnirea cu Marea Britanie, din 22 şi 23 aprilie 2017, din play-off-ul Grupei Mondiale II a Cupei Federaţiei.

În „tabăra” cealaltă, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Marii Britanii, Anne Keothavong, le-a convocat pe Johanna Konta, Heather Watson, Laura Robson, şi Jocelyn Rae. Konta se află pe locul 7 WTA la simplu şi 139 la dublu, Watson este pe 113 WTA şi 79 la dublu, Robson pe 202 şi 267 la dublu, în timp ce Rae se afă pe 106 la dublu, dar nu are clasament de…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE