Firea: Grindeanu știe că nu mai poate fi premier fără susținere politică

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni seară că Sorin Grindeanu știe că nu mai poate fi premier dacă nu are susținere politică.


fd93441b-2ecf-49bb-8e42-360378c92092

„Domnul Grindeanu știe că nu mai poate să fie prim-ministrul acestui cabinet sau al unui alt cabinet fără susținere politică. Chiar dacă dumnealui nu știe, îi spune domnul Ponta. (…) Dumnealui știe că nu mai poate fi prim-ministru, dar dorește împreună cu domnul Ponta să creeze acea masă critică prin care să plece împreună la formațiunea politică pe care au creat-o și domnul Daniel Constantin este deja în această formațiune politică. (…) Dar nu vor să meargă cu mâna goală, vor să meargă acolo cu o parte din PSD. Vor fi foarte dezamăgiți, vor pleca ei și poate doi-trei Jieni, nu întreg PSD sau jumătate. (…) Aceasta e operațiunea ‘oameni pentru noul partid'”, a declarat Firea la Antena 3.

Ea a spus că, în locul lui Grindeanu, își dădea demisia. „Dacă eram Sorin Grindeanu, aș fi fost om de onoare (…), plecam, îmi dădeam demisia. Fac un apel în aceasta seară (…) la domnul Sorin Grindeanu să se gândească la români, să se gândească inclusiv la cei care sunt acum doar de partea dumnealui, și nu sunt de partea, nu știu, a colegilor din Comitetul Executiv, pentru ei să facă gestul de onoare și să își dea demisia. (…) Am totală încredere (în moțiunea de cenzură — n.r.), dar este ultima șansă în care să poată să iasă cât de cât cu bruma de onoare care i-a mai rămas domnul…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE