Firea: Nu am solicitat niciodată bani de la Guvern, am cerut respect


Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni că nu a solicitat niciodată bani de la Guvern, ci a cerut respect și implicarea Executivului în problemele administrației.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


„Nu am cerut niciodată bani de la Guvern, am cerut respect, am cerut decizii ministeriale, decizii guvernamentale, implicarea primului-ministru. (…) În tot centrul Capitalei, Primăria nu poate să asfalteze străzile care sunt toate deteriorate pentru că nu avem avizele de la Ministerul Culturii”, a spus Firea la Antena 3.

Ea a afirmat că pentru o problemă complexă e nevoie de grup de lucru, de intervenția mai multor ministere și implicarea mai multor miniștri.

Firea este de părere că rolul unui premier este de a conduce echipele, de a face parte din grupurile de lucru, de a participa la deciziile strategice.

„Nimeni nu are pretenția de la un prim-ministru să se implice în detaliu și la nivel tehnic în aceste subiecte, dar în momentul în care toate informațiile sunt pregătite de către trei-patru ministere și instituții subordonate, premierul este cel care decide când acea hotărâre va fi pusă sau nu pe masa Executivului, care e decizia strategică, decizia mare care se va lua, care e foaia de parcurs. (…) Acest lucru i-am reproșat cu toții, și anume, că a fost o persoană neadecvată pentru…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE