Firea: Nu îl mai consider prim-ministru pe Grindeanu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni seara, că nu îl mai consideră premier pe Sorin Grindeanu.


d8416e9d-b204-44ed-9654-ec14a1186cb4

„Nu mai îl consider prim-ministru. Atunci când a preluat guvernarea, metaforic vorbind, a fost fericit să aibă în spate un partid politic important, cel care câștigase alegerile (…) ulterior s-a decuplat de noi într-un timp destul de fulgerător. Am constatat după foarte puține luni că pur și simplu angajamentele luate în fața noastră, a membrilor Comitetului Executiv, s-au transformat în praf și pulbere. Am văzut în ultimele zile demonizarea Comitetului Executiv (…) de către domnul Ponta și de domnul Grindeanu (…) Nu a participat la alegeri de prim-ministru, nu l-au ales românii, românii au ales PSD care, într-un for de conducere statutar, l-a desemnat pe domnul Sorin Grindeanu”, a afirmat edilul general.

Firea a adăugat că îi înțelege pe oamenii care acum sunt supărați pe PSD.

„Câtă vreme a preluat această funcție din partea colegilor din Comitetul Executiv și a fost încântat să ne aibă pe noi în spate (…) ulterior bănuiala noastră e că a avut un alt spate, dar nu avem indicii certe în legătură cu această susținere a domniei sale, o detectăm pe cea a domnului Victor Ponta (…) cel mai rău îmi pare de oamenii care ne privesc acum și care au perfectă dreptate și le dau din suflet dreptate să fie supărați pe noi, pentru că ne-au votat pe noi toți într-o formulă și la parlamentare și la locale și au apreciat un guvern…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE