Forma sprâncenelor dezvăluie caracterul oamenilor: în cine să ai încredere şi cine te poate trăda cu uşurinţă

Dacă ochii sunt fereastra sufletului, atunci sprâncenele sunt rama ferestrei. Acestea pot spune multe despre caracterul oamenilor. Pentru a te convinge de această teorie, încearcă să o testezi pe propria persoană sau pe cei din jur, scrie BrightSide.me


Sprâncene foarte lungi

Persoanele cu sprâncene lungi sunt extrem de rezistente la stres şi foarte sociabile. Sunt persoane vibrante care dispun de resurse interioare inepuizabile şi de o gamă largă de interese. Dacă vă încadraţi în această categorie, sunteţi obişnuiţi să vă rezolvaţi toate problemele singuri şi rareori le împărţiţi cu ceilalţi.

Sprâncene scurte

Sunteţi foarte atenţi la detalii şi obişnuiţi să rămâneţi cu picioarele pe pământ. Nu vă place să-i auziţi pe ceilalţi că se plâng de problemele lor, deoarece uneori vă este greu să faceţi faţă propriilor dificultăţi pe care viaţa vi le scoate în cale. Şi, totuşi, nici un munte nu este prea înalt pentru voi.

Sprâncene triunghilare

Forma ascuţită a sprâncenelor indică o personalitate dinamică. Aveţi capacitatea de a analiza rapid situaţiile în care vă aflaţi şi a lua decizii inspirate. O astfel de spontaneitate cu siguranţă are avantajele sale, dar poate duce şi la rezultate nedorite. Oamenii nu se plictisesc niciodată în compania unei persoane cu sprâncene triunghiulare.

Sprâncene rotunjite

Aceste sprâncene sunt un semn incontestabil de bunătate şi atenţie. Nu sunteţi niciodată indiferenţi faţă de problemele altor persoane şi…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE