Fostul dinamovist Dănuț Moisescu trece printr-o dramă: fiul lui suferă de o maladie cumplită

Fostul dinamovist Dănuț Moisescu trece printr-o dramă: fiul lui suferă de o maladie cumplită.


Suporterii echipei SSC Farul au demarat o campanie pe rețelele de socializare pentru susținerea fostului lor idol, care trece prin momente cumplite, a anunțat ziuadeconstanta.ro.

Andreas „Asy” Moisescu, fiul lui Dănuț Moisescu, are doar 21 de ani și este student la „Universitatea de Petrol și Gaze” din Ploiești.

Iată mesajul postat pe pagina lor de Facebook de suporterii fariști:

Suporter Spirit Club Farul Constanţa doreşte să-şi exprime solidaritatea pentru familia fostului mijlocaş al F.C. Farul, Dănuţ Moisescu, în bătălia pe care băiatul său Andreas “Asy” Moisescu o duce cu o boală cumplită.
Pe această cale, facem un apel către toţi suporterii farişti şi nu numai să sprijine această cauză, prin donarea de sânge sau financiar prin intermediul contului contul deschis la Raiffeisen Bank România pe numele Irina Moisescu – în Euro: RO80RZBR0000060019530097; în Lei: RO14RZBR0000060019530121. În prezent, Andreas Moisescu este internat la secţia de Hematologie a spitalului Fundeni din Bucureşti, sub tratament.
În asemenea momente grele suntem obligaţi să strângem rândurile şi să demonstrăm, ca de fiecare dată, că FARUL este o familie!
Împreună ducem mai departe spiritul farist!

Fostul dinamovist Dănuț Moisescu trece printr-o dramă:  a jucat la Dinamo, la Farul, la Craiova, la FC Național

Dănuț Moisescu, tatăl atât de greu încercat acum de cumpăna fiului său, este un foarte apreciat mijlocaș al anilor…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE