Fotbal: Maradona îl preferă pe Messi, dar recunoaște că Ronaldo este "incredibil"

„Nu-mi aduc aminte să-l fi văzut pe Lionel Messi jucând prost”, a afirmat, luni, Diego Maradona, care nu face rabat de elogii la adresa căpitanului naționalei de fotbal a Argentinei, informează AFP.


1cff871d-3776-4af8-8e2e-e953eeb4bfaa

„Îl prefer pe Messi lui Cristiano Ronaldo, dar trebuie să recunosc că acesta din urmă este un animal. El este incredibil”, a apreciat câștigătorul Cupei Mondiale din 1986.

Cristiano Ronaldo

„Mi-ar fi plăcut totuși ca starul portughez să fie argentinian. El mă face să mă gândesc mult la Gabriel Batistuta (atacantul naționalei Albiceleste care a participat la trei Cupe Mondiale, în 1994, 1998 și 2002). Cum atingea mingea, venea și golul”, a adăugat fostul idol al fotbalului argentinian, în vârstă de 56 de ani, într-un interviu acordat Tycsports din Dubai, oraș în care locuiește.

Lionel Messi

Revenind la Messi, Maradona a adăugat că acesta este cel mai bun jucător din lume chiar dacă nu a câștigat Cupa Mondială. „Singur, el nu va putea câștiga Mondialul. Este nevoie de o echipă solidă”, a precizat el.

„Istoria fotbalului își va aminti de Messi. Fotbalul i-a dat mult, atât cât el a dat acestui sport, iar o Cupă Mondială nu-i va aduce nimic în plus la imagine”, a mai pus Maradona.

AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE