Frâu liber imaginației: Skoda Element este un buggy electric, născut dintr-un Citigo

Skoda Citigo poate da naștere unor concepte nebune dacă este lăsat pe mâna unor studenți cu imaginație. Modelul cehilor a fost transformat într-un buggy electric.


‘);
drp.render(document.body);
drp.show();
}

Te ajutăm să primeşti oferte speciale personalizate direct de la cei mai apropiaţi dealeri.

Volkswagen nu este singurul producător din Grupul VAG care încurajează tinerii studenți să creeze concepte. Și Skoda le oferă ucenicilor săi ocazia de a da naștere unor mașini unice.

Cobaiul celor 22 de studenți Skoda a fost micul Citigo, omologul lui Volkswagen Up! și Seat Mii. Rezultatul se numește Element și a luat forma unui buggy care folosește un motor electric în locul unității standard de numai un litru.

Prototipul Element devine astfel al doilea model Skoda din istorie echipat cu un propulsor cu zero emisii, după conceptul Vision E, prezentat în primăvara acestui an. Dacă Vision E va avea o finalitate, urmând să dea naștere unei versiuni de serie în 2019, micul Element este doar un exercițiu de design.

Cei 22 de studenți au lucrat 1500 de ore la conceptul Element, reușind să scape de acoperișul minionei, de portiere și de bancheta spate. Portbagajul a fost acum modificat și adăpostește un sistem audio performant.

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE