FURIA regimului de la Pheian: Povestea TRAGICĂ a studentului american care a căzut pradă MÂNIEI dictatorului Kim Jong Un

Otto Warmbier, foststudent de la Universitatea din Virginia, care fusese repatriat în SUA săptămâna trecută după ce a fost închis peste un an în Coreea de Nord, pentru activităţi contra siguranţei statului nord-coreean. a murit, au declarat membrii familiei sale, citaţi de Huffington Post.Otto Warmbier, studentul american eliberat din Coreea de Nord, a murit

Otto Warmbier, fostul student de la Universitatea din Virginia, care fusese repatriat în SUA săptămâna trecută după ce a fost închis peste un an în Coreea de Nord, a murit, au declarat membrii familiei sale. 

“Din păcate, tratamentul îngrozitor şi torturile pe care le-a îndurat fiul nostru aflat în mâinile nord-coreenilor au avut drept consecinţă sfârşitul trist la care am fost martori astăzi”, au decarat părinţii băiatului într-un comunicat.

Warmbier, un student de la Universitatea din Virginia, a fost reţinut în ianuarie pentru că a încercat să fure un obiect pe care era inscripţionat un slogan de propagandă din hotelul în care a fost cazat, la Phenian, şi a mărturisit că a comis infracţiuni împotriva statului, scria presa presa nord-coreeană la vremea respectivă.

Warmbier a aterizat în SUA pe 13 iunie fără să poată vorbi,, vedea sau reacţiona la stimulente verbale, se mai arată în acelaşi comunicat. Doctorii de la Centrul Medical al Universităţii din Cincinnati au descris starea bărbatului drept „stare de veghe fără răspuns la stimuli”.

Coreea de Nord a trimis şi imagini RMN cu creierul lui Warmbier, datând aparent din…

citeste mai mult aici

categorii
International
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE