Gabriela Firea: Fac un apel la Grindeanu să facă gestul de onoare şi să-şi dea demisia. Moţiunea va trece

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut, luni, un apel către premierul Sorin Grindeanu „să facă gestul de onoare de a-şi da demisia”, precizând că moţiunea de cenzură de miercuri va trece în Parlament „şi atunci ce se va alege?”.Gabriela Firea: Fac un apel la Grindeanu să facă gestul de onoare şi să-şi dea demisia. Moţiunea va trece

„Fac un apel în această seară la domnul Sorin Grindeanu să se gândească la români, să se gândească inclusiv la cei care sunt acum de partea dumnealui şi nu sunt de partea colegilor din Comitetul Executiv, pentru ei, şi să facă gestul de onoare şi să-şi dea demisia. Este ultima şansă în care să poată să iasă cât de cât cu bruma de onoare care i-a mai rămas domnul Grindeanu pentru că oricum moţiunea miercuri va trece în Parlament şi ce se va alege atunci de toată această acţiune iresponsabilă?”, a declarat, luni seară, Gabriela Firea, la Antena 3.

Primarul general al Capitalei a mai precizat că, dacă ar fi fost în locul lui Sorin Grindeanu şi i s-ar fi retras sprijinul din partea partidului care l-a propus la Palatul Victoria, ar fi plecat din funcţie.

Totodată, Gabriela Firea a declarat că Sorin Grindeanu şi Victor Ponta au de gând să demareze înfiinţarea unei noi formaţiuni politice.

„Aceasta este operaţiunea, oameni pentru noul partid”, a spus Gabriela Firea.

Edilul a relatat şi un episod în care liderii coaliţiei de guvernare, care s-ar fi întâlnit pentru retragerea ordonanţei de urgenţă 13, au vrut să-l cheme şi pe premierul…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE