Galaxy Note 8 are o dată oficială de lansare confirmată de Samsung

La scurt timp după lansarea Galaxy S8, am început să aflăm zvonuri despre Galaxy Note 8, iar acum avem parte și de o dată oficială de lansare pentru viitorul vârf de gamă.


De 8 ani, în fiecare an, am avut parte de un nou Galaxy Note. Anul trecut, a existat un scandal de proporții generat de vârful de gamă al companiei din cauza faptului că mai multe exemplare au explodat. Tot atunci, mulți au fost de părere că gigantul sud coreean va renunța la brandul viciat. Se pare că nu este însă deloc așa și, cum avem parte de un nou Galaxy S în prima parte a anului, un nou Galaxy Note va ajunge la utilizatori în prima parte a lunii septembrie.

Fiecare Galaxy Note de până acum a fost lansat în cadrul târgului internațional de tehnologie IFA de la Berlin. Eventual, am avut parte de o lansare cu câteva zile înainte de IFA printr-o conferință desfășurată în capitala germană. Se pare că 2017 nu va fi excepția de la regulă.

Deși cei de la Samsung s-au ferit să vorbească în public despre Galaxy Note 8 până acum, directorul diviziei de mobile din cadrul gigantului sud coreean a rupt tăcerea zilele trecute. În cadrul unei conferințe desfășurate acum câteva zile în Taiwan, Dongjin Koh a afirmat cât se poate de clar că Galaxy Note 8 va fi anunțat oficial până la finele lunii august. Nu a spus o dată exactă, dar luând în calcul că IFA începe pe 1 septembrie, cel mai probabil va fi vorba de un eveniment între 29 și 31…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE