Galaxy S8 versus Galaxy S7: care smartphone se vinde mai bine

Samsung a făcut publice statisticile referitoare la vânzările telefoanelor de top și, de aceea, putem face o comparație Galaxy S8 versus Galaxy S7.


Deși a înregistrat un eșec de proporții astronomice și pierderi financiare semnificative în cazul Galaxy Note 7, foarte mulți amatori de Samsung s-au orientat către Galaxy S8. Schimbările semnificative de design combinate cu o performanță peste medie au atras un public foarte larg. În plus, au fost ajutate vânzările și de faptul că cei care visau la un Note 7 au achiziționat până la urmă a doua cea mai atrăgătoare opțiune a coreenilor.

Trecând însă peste setul de circumstanțe care au favorizat adopția de S8, cea mai importantă este comparația cu S7. În definitiv, cele două gadgeturi se adresează aceluiași public și au fost lansate în aceeași perioadă din an. Acesta este și motivul pentru care Dongjin Koh, directorul diviziei de mobile din cadrul Samsung a făcut publice câteva statistici interesante.

Conform declarațiilor lui Dongjin Koh publicate de Sammobile, într-o competiție Galaxy S8 versus Galaxy S7, S8 iese câștigător detașat. În aceeași perioadă, la distanță de un an, actualul vârf de gamă al coreenilor s-a vândut cu 15% mai bine. Koh este încrezător că ritmul accelerat de vânzări nu va fi periclitat de lansarea unui nou smartphone Apple. Din acest motiv, s-a aruncat la a afirma că în al treilea și al patrulea trimestru din acest an, atât S8,…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE