Game of Thrones: bătălia pentru Westeros reîncepe în stil mare

Aşteptarea a luat sfârşit şi reîntâlnirea cu personajele din cel mai popular serial al momentului, Urzeala tronurilor/Game of Thrones, are loc chiar astăzi. Penultimul sezon al serialului, de doar şapte episoade, debutează cu un prim episod care poziţionează perfect piesele pentru o confruntare spectaculoasă. Iată la ce ar trebui să te aştepţi de la acest sezon.


Primul lucru de menţionat este faptul că serialul a luat-o suficient de mult înaintea aventurilor din cărţile lui George R.R. Martin pentru ca sezonul şapte să fie atractiv şi pentru fanii acestora: nimeni nu ştie ce se va întâmpla, serialul pregătind, în imprevizibilul stil al autorului, surprize consistente. Ne putem aştepta, fără teama de a greşi prea mult, că şi în episoadele difuzate între 16 iulie şi 27 august ne vom despărţi de câteva personaje extrem de populare.

Ca şi până acum, în centrul intrigilor se află puterea, personajele fiind în stare de orice pentru a obţine sau, după caz, pentru a o păstra. Indiferent de motivaţiile personajelor, de rapacitatea, cinismul sau abnegaţia lor, puterea este o constantă în încercata bătălie pentru Westeros. Ce trebuie apreciat din plin la primul episod din sezonul şapte este că acesta subliniază cât de multe şi diferite sunt tipurile de putere implicate în lupta pentru Westeros.

Ştim, desigur, că Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) se îndreaptă spre Westeros cu o gigantică flotă. Sfătuită de Tyrion Lannister (Peter Dinklage), încojurată de o întreagă armată şi apărată de cei trei dragoni ai ei, Daenerys este principala…

citeste mai mult aici

categorii
Filme / TV
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE