Game of Thrones: Bolile mintale de care suferă personajele

Game of Thrones a revenit astăzi pe micile ecrane cu un nou sezon. Serialul, unul dintre cele mai urmărite din lume, ecranizează povestea scrisă de George RR Martin. Nu cred că mai există persoană care să nu fie familiară cu producția HBO, sau cel puțin să nu fi auzit de ea. Pentru a ne putea pregăti cum trebuie de noul sezon (fără spoilere!), avem o listă cu o analiză psihologică a unora dintre cele mai importante personaje, realizată chiar de un doctor de specialitate.


Kirk Honda, un terapist licențiat, a alcătuit pentru Business Insider o analiză profundă a câtorva personaje despre care știm că nu sunt chiar ok la mansardă. Ce exact este în neregulă cu ele? Aflăm mai jos.

Ramsay Bolton: Sadism sexual, personalitate psihpato-sadică și anti-socială

Despre Ramsay, numai de bine. Honda spune că acesta este cel mai sadic personaj din Game of Thrones. El suferă de sadism în cel mai pur stadiu și nu dă dovadă de nici un pic de empatie atunci când își face victimele să sufere. Ba chiar mai mult, pare că se simte excelent în acele momente. Doctorul atrage atenția că acesta a ajuns așa din cauza tatălui său, Roose Bolton, care prezintă, în mare, aceleași trăsături. Copilăria dificilă și veșnica dorință de afirmare fac din Ramsay un personaj de care ceilalți protagoniști trebuie să se ferească cu orice preț.

Joffrey Baratheon: Personalitate sadică

game of thrones joffrey

Honda este de părere că Joffrey suferă de un tip aparte de sadism, numit sadism tiranic….

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE