Game of Thrones Sezonul 7, disponibil în România! Primul episod a blocat site-ul HBO în SUA

„The winter is coming” în Game of Thrones Sezonul 7! HBO a lansat primul episod din noua serie, iar serviciul de streaming HBO Now, din SUA, a fost blocat, timp de câteva ore, de numărul mare de utilizatori. În noul sezon, ameninţarea Regelui Nopţii devine reală, iar războiul este inevitabil. Jocurile de putere trec în planul secund, iar bătălia dintre oameni şi morţii vii capătă accente epice, relatează GadgetReport.ro

HBO.com nu a putut fi accesat, timp de câteva ore, pe pagina principală fiind afişat un mesaj de eroare care afirma că există o problemă cu încărcarea paginii. Site-ul şi-a revenit ulterior, la fel ca şi serviciul HBO Now, cel care oferă americanilor serialele şi filmele HBO în regim de streaming.


Fanii Game of Thrones şi-au arătat indignarea pe Twitter, iar un purtător de cuvânt al HBO a declarat, pentru The Hollywood Reporter, că firma îşi cere scuze pentru problemele apărute cu HBO Go.

game of thrones sezonul 7 BANNER_gadget

HBO Now, serviciu pentru care americanii plătesc 15 dolari pe lună, s-a mai confruntat cu probleme similare şi în 2016, când a difuzat episodul „Battle of the Bastards” din Games of Thrones seria 6.
La fel s-a mai întâmplat şi cu primul episod din serialul True Detective, tot anul trecut.

Primul episod din Games of Thrones Sezonul 7 are 56 de minute şi va fi difuzat, în România, luni, 17 iulie, de la ora 20.00. Este însă deja disponibil şi poate fi urmărit pe HBO Go.

GadgetReport.ro relata, recent, că Game of Thrones Sezonul 7 va fi, fără îndoială, cel mai spectaculos dintre toate. Urmează o adevărată…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE