Gaz Metan Mediaș se dezmembrează: pleacă 14 fotbaliști. Ciprian Petre, fost campion cu Unirea Urziceni, s-a înțeles cu o nou-promovată

Gaz Metan Mediaș se dezmembrează: pleacă 14 fotbaliști. Ciprian Petre, fost campion cu Unirea Urziceni, s-a înțeles cu o nou-promovată. 


Formația ardeleană, locul 2 în play-out, se va despărți în această perioadă de 14 jucători, care au intrat în ultimele 30 de zile de contract și au respins oferta conducerii de a semna un nou angajament, cu salarii diminuate, față de cele din sezonul trecut.

Astfel, jucătorii Bernard Otua, Dario Rugasevic, Aymen Tahar, Ciprian Petre, Daniel Sikorski, Cristi Gavra au părăsit echipa, clubul Gaz Metan pare să se despartă în perioada următoare și de jucătorii Andrei Marinescu, Valentin Crețu, Radu Zaharia, Jasmin Trtovac, Vali Cosereanu, Eric de Oliveira, Alex Munteanu și de Sabin Lupu, anunță gazistul.ro..

Ciprian Petre și-a găsit iute echipă. El a anunțat că pleacă la Juventus Colentina, formație promovată în prima divizie de fostul stelist Daniel Oprița.


citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE