Gușă: Adevăratul motiv pentru care Dragnea nu-l mai vrea pe Grindeanu


Dragnea nu-l mai vrea pe Grindeanu, în primul rând pentru că Grindeanu este din Transilvania. El nu apreciază nici ardelenii, nici bănățenii, pe nimeni de dincolo de Carpați, spune Cozmin Gușă. Consultantul politic a vorbit, pentru Realitatea.NET, despre negocierile cu UDMR, precum și despre lista PSD cu posibile variante de prim-miniștri.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


S-a văzut că Dragnea nu-i agreează pe ardeleni în primul rând atunci când a preferat-o pe Shhaideh în locul lui Dâncu, deși și PSD îi era dator lui Dâncu pentru anul de favoritisme din guvernarea tehnocrată, dar și Dragnea personal, pentru lucruri care se știu doar de către inițiați, și nu se spun, a afirmat Cozmin Gușă.

De altfel, subliniază consultantul politic, asta e și motivația lui atunci când, căutându-și ”pedigree-ul potrivit”, se autodeclară ”cuman”, adică ceva vechi, venind din istorie și respectabil pentru români, din unghiul său de vedere.

Faptul că nu-i suportă pe ardeleni și pe bănățeni se vede și din felul crud și samavolnic prin care îi tratează în negocierile cu UDMR, fiind pregătit sa cedeze tot contra foarte putin, știind clar ce agitații și incendii interetnice va declanșa, a mai evidențiat consultantul politic. 

”Asta, însă, i se va întoarce repede, drept în față. O să vedeți că…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE