Handbal masculin: Spaniolul Pablo Campos, noul antrenor al echipei CSM București

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal București are un nou staff tehnic pentru următoarele două sezoane, compus din spaniolii Pablo Campos Sunen (antrenor principal), Xavier Salvador Jauma (antrenor secund) și bosniacul Mario Blazevic (antrenor cu portarii), a anunțat gruparea pe site-ul său oficial.


31ee5055-5aa7-4991-941d-a0ef9bb9bf5c

Sursa foto: CSM București Handbal / Facebook

În ultimii doi ani, CSMB a fost pregătită de macedoneanul Zvonko Sundovski (principal) și de sârbul Marko Isakovic, câștigând două medalii de argint în Liga Națională și o Cupă a României.

Pablo ”Pau” Campos Sunen are 41 ani și vine la CSM după o perioadă de 8 ani petrecută la Club Handbol Bordils din Spania. Pau este unul dintre antrenorii care și-au lăsat amprenta pe formarea portarului de la FC Barcelona, Gonzalo Perez de Vargas, în perioada 2007-2009, cât timp a colaborat cu echipa catalană.

”Sunt foarte mulțumit de alegerea mea. Proiectul propus de CSM București mă încântă, este un proiect ambițios. Obiectivele propuse de club sunt realiste și, totodată, motivante pentru noi”, a spus Campos.

Xevi Salvador, care a colaborat cu Campos la Club Handbol Bordils, se va ocupa și de pregătirea fizică a ”tigrilor”, fiind absolvent al masterului de Performanță sporită în sporturile de echipă al Universității din Barcelona.

Xevi a colaborat și cu clubul de fotbal Palamos, Academia de Tenis Sánchez-Casal. Din punct de vedere academic, Xavier Salvador Jauma a ocupat funcția de profesor asociat la…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE