HBO a făcut publice 15 imagini din noul sezon Game of Thrones: în ce ipostaze sunt suprinşi protagoniştii FOTO VIDEO

Cele 15 imagini prezintă cele mai importante personaje, de la Cersei (Lena Headey) aşezată pe Tronul de Fier şi avându-l alături pe fratele ei, Jaime (Nikolaj Coster-Waldau), până la Daenerys (Emilia Clarke) împreună cu aliaţii ei – Tyrion (Peter Dinklage), Missandei (Nathalie Emmanuel), Varys (Conleth Hill) şi Grey Worm (Jacob Anderson), dar şi micuţa Lyanna Mormont (Bella Ramsey).


 

Sezonul 6 din „Game of Thrones“ s-a încheiat cu Cersei cucerind în sfârşit Tronul de Fier – după ce i-a aruncat în aer pe High Sparrow, pe Regina Margaery şi o mare parte din Debarcaderul Regelui, Jon Snow fiind încoronat Lord de Winterfell după Bătălia Bastarzilor împotriva lui Ramsay Bolton, iar Daenerys navighează la Westeros pentru a-şi revendica tronul.
   

 

 

 

   


 


 

 

 

 

Sezonul 7 din „Game of Thrones“, penultimul al seriei, va debuta pe 16 iulie  şi va avea doar şapte episoade . Data premierei a fost anunţată într-un mod de-a dreptul original: HBO a făcut dezvăluirea prin intermediul Facebook Live, data premierei era scrisă pe o plăcuţă aflată într-un bloc de gheaţă, iar pentru a-l topi cu ajutorul flăcărilor, fanii show-ului au fost îndemnaţi să scrie în secţiunea de comentarii cuvintele „fire (foc)“ sau „Dracarys“.

Aşteptarea a fost chinuitoare pentru sutele de mii de fani ai serialului, mai ales că HBO a întâmpinat probleme tehnice şi abia după mai multe minute blocul de gheaţă a început să se topească. Chiar şi aşa, filmarea a…

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE