Honda Civic Type R face pui: japonezii vor lansa noi versiuni speciale, printre care și una cu …

Honda a anunțat că are în plan extinderea gamei lui Civic Type R. Compacta de performanță va beneficia și de alte versiuni, menite să atragă mai mulți clienți.


‘);
drp.render(document.body);
drp.show();
}

Te ajutăm să primeşti oferte speciale personalizate direct de la cei mai apropiaţi dealeri.

Succesul global al lui Ford Mustang, cea mai vândută mașină sport din ultimii doi ani, îi inspiră și pe alți producători. Spre exemplu, Honda a decis să vândă noul Civic Type R și pe piața din Statele Unite, deși ultimele două generații au fost rezervate doar Asiei și Europei.

Mai mult, Honda vrea să facă din hot hatch-ul său un best-seller, iar pentru asta promite o serie de versiuni noi în viitorul apropiat. Hideki Matsumoto, inginerul șef care a supervizat dezvoltarea lui Civic, susține că mai multe ediții speciale ar putea atrage mai mulți clienți.

„Sperăm că lansarea graduală a noi și noi variante va putea să ne aducă un volum de vânzări stabil”, a declarat Matsumoto.

Pe lista japonezilor se află și un Civic Type R mai puternic, dar și unul mai cuminte. Acesta din urmă se va adresa celor care își doresc o mașină cu aspectul agresiv al hot hatch-ului, dar cu performanțe moderate.

La extrema cealaltă se vor afla cei care vor prefera un Civic Type R cu peste 310 cai putere, cu tracțiune integrală și cu performanțe demne de invidiat….

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE