Hotelul Star Wars va deveni realitate și va fi inspirat din Westworld

Cei de la Disney au confirmat că hotelul Star Wars va deveni realitate în curând la una dintre stațiunile Disneyland. Creația pare să fie inspirată din nivelul de imersiune în aventură pe care îl vedem în Westworld.


Din momentul achiziției de la George Lucas, compania Disney este deținătoare francizei Star Wars. Având în vedere că există deja câteva experiențe inspirate din Star Wars în parcurile de distracții Disneyland, mulți erau curioși dacă vom vedea un hotel. Confirmarea pe marginea acestui subiect a venit zilele trecute. În cadrul conferinței D23, cei de la Disney au confirmat că hotelul Star Wars nu este un mit. În schimb, acesta se va încadra în Walt Disney World și pare a fi un proiect incredibil de ambițios.

Cu un grad de imersiune în aventură desprins parcă din serialul Westworld al celor de la HBO, hotelul Star Wars va oferi experiențe unice. Nu contează de câte ori vei reuși să te cazezi acolo, fiecare minut petrecut în incinta sa te va pune în pielea unui caracter și te va forța să iei parte la o aventură.

Bob Chapek, directorul diviziei de stațiuni al Disney părea foarte încântat de proiect când a început să-l detalieze. După ce te-ai cazat la hotelul Star Wars, vei purta doar haine din respectivul univers și vei interacționa cu caracterele tale îndrăgite din film. Pe holul hotelului și în camere, toate ferestrele vor fi ecrane…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE