ICEE.fest 2017. Dan Oros, Bla Bla Car: Nu am avut probleme cu legislaţia din România; Cele mai populare rute: Bucureşti-Constanţa, Bucureşti-Cluj-Napoca, Bucureşti-Sibiu (Video)


În 2030, doar 20% dintre americani va mai deţine un automobil personal, se estima recent într-un studiu, deoarece oamenii vor prefera să folosească automobile electrice autonome oferite de servicii de ride-sharing precum Uber sau Lyft. L-am întrebat pe Dan Oros, Country Manager Bla Bla Car, dacă acest lucru este posibil şi în România. „Cam 95% din timp maşina nu este folosită, deci noi avem nevoie de maşină doar acel 5% din timp. Dacă avem platforme capabile să ne ofere libertatea de a călători atunci când dorim, atunci nu vom mai avea nevoie de maşină. Revenind la România, aceasta este o ţară care creşte foarte puternic pe toate aceste platforme de călătorie, inclusiv Bla Bla Car”, a spus Oros, într-un interviu acordat Go4it în cadrul ICEE.fest 2017.

 

Bla Bla Car este un serviciu de carpooling care conectează conducătorii auto cu locuri libere în maşină şi pasagerii care călătoresc în aceeaşi direcţie.

 

Potrivit lui Oros, călătoriile se fac, în medie, pe platforma de carpooling, pe o distanţă de 300 de kilometri. Românii folosesc cel mai mult serviciul Bla Bla Car pentru rutele Bucureşti-Constanţa, Bucureşti-Cluj-Napoca şi Bucureşti-Sibiu.

L-am întrebat pe Dan Oros dacă serviciul a avut dificultăţi legate de legislaţia din România, nu foarte prietenoasă cu serviciile de ride-sharing sau carpooling. „Carpooling-ul, ca şi…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE