Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, s-a înscris în PSD


Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, s-a înscris în organizaţia PSD Neamţ. Demnitarul a fost prezentat în weekend drept cel mai nou membru al organizaţiei. Şi chiar ar putea primi funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, potrivit liderului PSD Neamţ.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


Am convingerea că venirea sa va aduce un mare plus pentru organizaţia judeţeană şi proiecte foarte importante pe care CJ Neamţ şi administraţiile locale le vor implementa şi vor fi sprijinite aşa cum trebuie de Guvernul României. Personal sunt extrem de fericit pentru că am făcut o achiziţie foarte importantă pentru organizaţia judeţeană“, a declarat preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

Venirea mea în organizaţia PSD Neamţ nu va fi doar formală. Voi fi activ şi vă spun de acum că îmi doresc să ajung în toate organizaţiile în următoarea perioadă, în funcţie de agenda mea. Vin în organizaţia din Neamţ foarte bucuros, mă bucur că sunt, sincer vă spun, mai ales că sunt jumate moldovean. Lucrul ăsta mă face să mă simt ca acasă“, le-a spus Laufer colegilor. Acesta le-a vorbit şi despre priorităţile sale.

„O prioritate este dezvoltarea unui parc industrial în fiecare dintre judeţele care în acest moment nu au parc industrial şi dezvoltarea unui incubator de afaceri pentru…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE