Încă un motiv să ne dorim Accord înapoi în Europa: noua generație va avea un design …

Honda a dezvăluit o imagine teaser a noii generații Accord. modelul ar urma să calce pe urmele designului agresiv inaugurat de Civic.


Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Cu numai două săptămâni în urmă, Honda oferea detalii despre un model pe care Europa l-a pierdut din cauza vânzărilor slabe: sedanul Accord. Modelul va continua să existe pe alte piețe și se pregătește cum de o nouă generație.

După ce am aflat care sunt motorizările noului Accord, astăzi vedem și o frântură din designul berlinei japoneze. Un teaser publicat de Honda trădează aspectul frontal, la fel de agresiv ca al generației anterioare.

Dacă ne raportăm la cel mai recent exemplu de design Honda, adică noua generație Civic, nu ne putem aștepta decât la un limbaj de design la fel de sportiv, cu linii colțuroase, lumini full LED, un spoiler cu o priză mare de aer și inserții cromate.

Tot de la Civic va fi preluat și trendul motorizărilor: adoptarea motoarelor turbo. Noul Accord va beneficia de un nou motor de 2.0 litri turbo, menit să înlocuiască vechiul V6 de 3.6 litri, cu care mașina se vindea în SUA și pe care Europa nu l-a văzut niciodată. Noul 2.0 turbo este același pe care îl folosește și noul Civic Type R, însă în cazul lui Accord a fost ușor cumințit, urmând să dezvolte între 280 și 300 de cai putere.

Alături de acest vârf de gamă, sedanul de segment mediu va beneficia și de…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE