INTERVIU VIDEO EXCLUSIV Aidan Gillen şi Isaac Hempstead din „Game of Thrones“: Degeţel e vulnerabil, iar Bran are informaţii preţioase

Într-un interviu obţinut în exclusivitate de „Adevărul“ cu ajutorul colegilor de la HBO România, actorul irlandez Aidan Gillen (49 de ani) a dezvăluit că personajul lui, Lordul Petyr „Littlefinger“ Baelish (Degeţel), se află într-o stare emoţională delicată, este vulnerabil şi sincer.Pe de altă parte, actorul britanic Isaac Hempstead (18 ani) a precizat că Bran Stark, personaj pe care îl portretizează, este într-o situaţie dificilă şi deţine răspunsuri preţioase la întrebări pe care fanii şi le-au pus încă din primele episoade ale seriei.


Cel de-al şaptelea şi penultimul sezon al serialului „Game of Thrones“ va fi difuzat de HBO în fiecare luni, de la ora 20.00. Toate cele şapte episoade ale sezonului vor fi disponibile şi pe HBO GO.

Reporter: Sunteţi în acest serial încă de la început şi acum vă apropiaţi uşor de final. Cum vă simţiţi?

Aidan Gillen: Că se apropie uşor de sfârşit? Şi că facem parte din această poveste de la început?

Exact.

Aidan Gillen: Probabil că vorbesc în numele amândurora, a fost grozav să facem parte din această aventură pop-culturală în ultimele şapte sezoane. Ştiam că show-ul va fi bun, deşi nu poţi prezice dacă un produs poate deveni un fenomen, aşa cum este „Game of Thrones“ la nivel mondial. Îmi place să joc, îmi plac scenele, cam astea sunt lucrurile care contează pentru mine, restul sunt doar detalii. Îmi place foarte mult că pot purta o conversaţie cu oameni din toate colţurile lumii.

Vă puteţi imagina viaţa fără „Game of Thrones“?

Aidan…

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE