Iohannis: România are nevoie de un Guvern stabil şi de un premier integru


România are nevoie de un guvern stabil, iar premierul României trebuie să fie doar o persoană integră, a declarat marţi, la Berlin, preşedintele Klaus Iohannis. 

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


„Cu siguranţă, eu nu mi-am schimbat opiniile politice şi sunt în continuare de părere că, în România, desemnată de mine poate să fie numai o persoană integră. Nu am absolut deloc de gând să fac rabat de la criteriile pe care, încă vă amintiţi, din toamna anului trecut le tot enunţ. România are nevoie de un Guvern stabil, are nevoie de un premier integru”, a afirmat şeful statului, la finalul unui eveniment dedicat aniversării relaţiilor diplomatice şi bilaterale România – Germania, care a avut loc la Ambasada României la Berlin. 

Întrebat dacă avut în aceste zile discuţii cu Sorin Grindeanu sau cu Liviu Dragnea, Klaus Iohannis a arătat că nu se amestecă în disputa internă din PSD. „Eu am spus din capul locului, şi am spus-o atâta de clar încât au înţeles toţi, că nu mă amestec în această chestiune, în această dispută internă din PSD. Şi nu am făcut-o, nu o voi face”, a declarat preşedintele. 

Dacă moţiunea de cenzură a PSD-ALDE va fi miercuri votată de Parlament, există un draft de agendă a şefului statului. 

„Asta voi anunţa mâine, când ştim rezultatul votului  Dar eu am un draft de…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE