iPhone 8 va aduce o inovatie spectaculoasa in lumea tehnologiei

Noul smartphone iPhone 8, pe care Apple urmează să-l lanseze în luna septembrie, ar putea include o inovaţie extrem de interesantă. Telefonul va fi primul astfel de gadget care va prezenta o zonă multimedia funcţională, în locul clasicului buton de Home, relatează GadgetReport.ro

Inovaţia, prezentată pe surse de iDropNews, prevede înlocuirea zonei de acţiune a butoanelor clasice din partea de jos a ecranului cu o interfaţă multifuncţională, similară cu Touch Bar-ul de pe Macbook Pro.


Utilizatorii noului telefon vor putea, astfel, să selecteze diverse funcţii în funcţie de preferinte, de la logarea cu Touch ID la controlul funcţiilor multimedia (apel, respingere, play, stop, fwd etc.).

iphone 8 BANNER_gadget

Imaginile reprezintă, bineînţeles, o simplă supoziţie legată de posibila noutate adusă de Apple. Cert este că tehnologia există, iar potenţialul ca aceasta să fie implementată pe noua generaţie iPhone 8 este foarte mare.

GadgetReport.ro relata, recent, că Apple va lansa, în septembrie, în noul sediu Apple Park din Cupertino (California), trei modele de iPhone 8, de 4,7 inchi, 5,5 inchi şi 5,8 inchi, primele două cu ecrane standard, LCD, iar cel de-al treilea cu un display OLED, o cameră mai bună şi 3 GB de RAM.

Cele trei telefoane vor semăna ca două picături de apă cu modelele Android Samsung Galaxy S8 şi LG G6, având în vedere că designerii de la Apple propun un layout similar telefoanelor cu Android – ecran mare, extins pe toată suprafaţa telefonului şi un buton virtual de Home, care îl va înlocui pe cel fizic….

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE