Job-ul unde nu ai program, munceşti când vrei şi cât vrei. Cât poţi câştiga într-un an

Charmaine Pocek, specialistă în resurse umane, a decis să îşi încerce norocul pe Fiverr pentru a face bani în plus. Aşa că a început să îmbunătăţească CV-uri cu 5 dolari bucata, potrivit BM.Job-ul unde nu ai program, munceşti când vrei şi cât vrei. Cât poţi câştiga într-un an

În 2011, Charmaine Pocek era corporatistă full-time în resurse umane, însă a decis să îşi încerce norocul pe Fiverr pentru a face bani în plus. Aşa că a început să îmbunătăţească CV-uri cu 5 dolari bucata; ea rămânea cu 4 dolari după taxa percepută de Fiverr.

Iniţial, Pocek făcea câte 10- 15 dolari pe oră, dar cu ratingurile pozitive ale clienţilor şi cu o nouă certificare, a început să perceapă  preţuri mai mari. Între timp,  şi-a permis să renunţe la slujba ei cu normă întreagă şi să-şi ofere serviciile prin Fiverr, unde pentru un pachet de CEO încasează până la 800 de dolari.

În prezent este singura femeie freelancer şi singurul american de pe Fiverr care câştigă până la 1 milion de dolari cu ajutorul acestui site. 

„Auzi mereu că primul milion este cel mai greu de făcut. M-a făcut să-mi doresc să fac şi mai mult”, declara aceasta.

CITEŞTE CONTINUAREA PE BUSINESS MAGAZIN

 


Share pe Facebook

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea…

citeste mai mult aici

categorii
Economie & Afaceri
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE