Johnny Depp s-a oferit să îşi vândă „imitaţia de suflet“ care i-a rămas, pentru a îşi rezolva problemele financiare

Pe ce cheltuia banii 

Joel Mandel şi The Management Group (TMG) încearcă să îi citeze pe avocatul actorului, Jake Bloom, şi pe fostul său agent, Tracey Jacobs, ca parte a unui proces în urma căruia se va stabili dacă Johnny Depp era conştient în legătură cu situaţia sa financiară. Ei pretind că e-mailurile, pe care le-au făcut publice, demonstrează că dreptatea este de partea lor.


Johnny Depp a intentat un proces împotriva lui Joel Mandel şi a companiei The Management Group, în luna ianuarie, acuzându-I de fraudă şi de neglijenţă.

Ulterior, reprezentanţii companiei TMG au intentat, de asemenea, un proces, susţinând că Johnny Depp,  Tracey Jacobs, Jake Bloom şi sora artistului, Christi Dembrowski, erau conştienţi de situaţia financiară a actorului. Ei au mai susţinut că i-au cerut actorului să îşi reducă cheltuielile încă din anul 2009.

Johnny Depp ar fi cheltuit excesiv pe avioane private, lucrări de artă şi vin de calitate.

Actorul ar fi cheltuit 4 milioane de dolari pe o casă de discuri care a eşuat, 3 milioane de dolari pentru a trimite în spaţiu cenuşa jurnalistului şi autorului american Hunter S. Thompson cu ajutorul unui tun extrem de puternic, şi sute de milioane de dolari pentru un inginer de sunet care să îi spună replicile pe platourile de filmare, astfel încât să nu mai fie nevoit să le memoreze. 

Apropiaţii actorului au încercat să îl domolească 

Potrivit „The Hollywood Reporter“, TMG a pretins că Joel Mandel, Tracey Jacobs şi Christi Dembrowski au reprezentat „cercul de apropiaţi“ ai actorului şi…

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE