Jose Mourinho, acuzat de fraudă fiscală în Spania! Antrenorul, pe urmele lui Cristiano Ronaldo

Jose Mourinho, acuzat de fraudă fiscală în Spania! Antrenorul, pe urmele lui Cristiano Ronaldo.


Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, este acuzat de procurii spanioli că a fraudat fiscul cu 3,3 milioane de euro, în perioada în care a pregătit-o pe Real Madrid, informează Reuters.

Tehnicianul portughez ar fi fraudat statul spaniol cu 3,3 milioane de euro, între 2011 şi 2012, în urma unor taxe neplătite, susţin procurorii. Jose Mourinho nu a oferit încă un răspuns la aceste acuzaţii.

În vârstă de 54 de ani, Mourinho a antrenat Real Madrid în perioada 2010-2013. Mourinho şi-a început cariera de antrenor principal la Benfica şi le-a mai pregătit pe Uniao de Leiria, FC Porto, Chelsea Londra şi Internazionale Milano. Se află la Manchester United din 2016.

Acesta anunţ vine la doar o săptămână după ce procurorii spanioli l-au acuzat pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo că a profitat de o structură corporativă creată în anul 2010 pentru a ascunde de fiscul spaniol veniturile generate în Spania din drepturile de imagine, între 2011 şi 2014.

Jose Mourinho, acuzat pentru fraudă fiscală în Spania! Ronaldo, fraudă de 14,7 milioane de euro? 

Mourinho se alătură altor nume mari din fotbal au fost acuzate recent de fraudă fiscală în Spania:

  • Cristiano Ronaldo este acuzat de fraudarea autorităților fiscale spaniole cu 14,7 milioane de euro, tot din drepturile de imagine.
  • Lionel Messi, a fost condamnat la închisoare cu suspendare, la fel ca și tatăl său Jorge, care îi administrează finanțele
  • Javier Mascherano  a…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE