Kelemen Hunor: Traian Băsescu este un om iresponsabil. A distrus România şi a cerşit de două ori voturile maghiarilor

„Tot timpul sunt deschis la dialog, cu oricine, inclusiv cu Traian Băsescu, dar asta nu înseamnă că noi vom lua altă decizie. Traian Băsescu astăzi a făcut nişte declaraţii absolut inacceptabile de la un fost şef de stat care a distrus 10 ani România. Are un mandat în spate care poate fi discutat oricând şi el a cerşit voturile maghiarilor, secuilor de cel puţin două ori”, a afirmat preşedintele UDMR.


Kelemen Hunor l-a catalogat pe Traian Băsescu ca fiind „un om iresponsabil”.

„Şi să vii şi să spui ceea ce a declarat el astăzi înseamnă că eşti un om iresponsabil. Dacă face aşa ceva un ziarist, un politician oarecare, nu spun nimic. E vorba de fostul şef al statului”, a conchis deputatul UDMR.

Preşedintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat, marţi, la Parlament, că ceea ce a vrut să facă PSD prin cedările către UDMR arată că acest partid este ”inapt pentru guvernare”, fostul şef al statului susţinând că instituirea zilei de 15 martie ca sărbătoare în România ”este ca şi cum îţi iei propria istorie şi o arunci într-o budă”.

”Sunt inapţi pentru guvernare. V-aş aduce aminte că Guvernul Boc a preferat să cadă decât să dea aceste concesii minorităţii maghiare, că astea nu-s de azi de ieri, sunt de mulţi ani pe toate agendele. Faptul că pe Tăriceanu şi pe Dragnea i-a dus capul să statueze ca sărbătoare în legislaţia română ziua de 15 martie este ca şi cum îţi iei propria istorie şi o arunci într-o budă. Asta au făcut aceştia ticăloşi. Asta au vrut să facă pentru câteva voturi. Eu sunt…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE