Kovesi: "E un asalt asupra DNA. Noi ne luptam cu mafia"


Șefa DNA refuză, în continuare, să spună dacă în noaptea alegerilor prezidențaile din 2009 a fost sau nu acasă la Gabriel Oprea. În partea a doua a interviului oferit portalului Ziare.com, Laura Codruța Kovesi a catalogat astfel de informații drept cancan-uri lansate de un inculpat. Cât privește Ordonanța 13, șefa DNA a declarat că ancheta pe acest subiect a fost una perfect legală. 

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


„E un asalt asupra DNA, pentru ca eficienta DNA ii dispera pe unii, care vor ca noi sa nu ne mai facem treaba. De aceea suntem atacati, de aceea mafia ne ataca, de aceea sunt presiuni, de aceea sunt hartuiri.

Daca nu investigam pe nimeni, daca nu ne atingeam de nimeni, toata lumea ne lauda si ar fi fost foarte bine. Nu o sa cedam. Eu nu o sa cedez. O sa ne continuam treaba, cat vor vom fi lasati, pentru ca noi ne luptam cu mafia”, afirma procurorul sef DNA Laura Codruta Kovesi intr-un interviu acordat Ziare.com.

Laura Codruța Kovesi a spus că nu are emoții în privința controlului la DNA:

„Perioada controlului vizeaza 1 ianuarie 2016 – 1 iulie 2017. Anul 2016, din punctul de vedere al parametrilor de calitate, a fost cel mai bun de la infiintarea institutiei”, a spus Kovesi.

Referitor la ancheta asupra Ordonanței 13, șefa DNA a declarat că ancheta pe acest subiect a fost una perfect legală. 

„Noi am primit…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE