La instanță, înainte de MOȚIUNE! Artizanii loviturii de Palat, așteptații la Înalta Curte


Cu o zi înainte de moţiunea de cenzură care ar putea da jos Guvernul, lideii celor două tabere din PSD vin în faţa magistraţilor de la Curtea Supremă. Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, dar şi Victor Ponta au termene de judecată astăzi. Fostul vicepremier Gabriel Oprea şi fostul ministru Dan Şova sunt şi ei pe lista VIP-urilor care trebuie să se prezinte la instanţe. Tot astăzi am putea vedea primul proces al lui Sebastian Ghiţă care ajunge la final.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


Primul este programat procesul lui Călin Popescu Tăriceanu, de la ora 7.30. Acesta este judecat pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului în legătură cu retrocedarea unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a fermei Băneasa, alături de Prinţul Paul, Remus Truică, Tal Silberstein. 

De la ora 9.00 este programat dosarul CET Govora, în care Dan Şova este acuzat că a produs un prejudiciu de un milion de euro complexurilor energetice Turceni şi Rovinari. Fostul senator Dan Şova are termen, marţi, la instanţa supremă și în procesul  „Turceni – Rovinari”, în care este judecat alături de fostul premier Victor Ponta.

De la ora 12.00 ar urma să aibă loc dosarul lui Sebastian Ghiţă. Magistraţii instanţei supreme judecă, marţi, pe fond un nou termen al procesului în care omul de afaceri Sebastian Ghiţă…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE