Land Rover Defender primește tratamentul pe care îl merită abia după pensionare: Startech a …

Compania de tuning Startech a pregătit un pachet de modificări interesante pentru bătrânul Land Rover Defender. Accesoriile de lux ar trebui să suplinească absența unui nivel de echipare Autobiography, de care Defender nu s-a bucurat până acum.


Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Chiar dacă este deja pensionat, iar ultimele sale exemplare se mai găsesc doar la suprapreț, Land Rover Defender primește în continuare opțiuni de personalizare din partea tunerilor săi dedicați.

Unul dintre ei este Startech, care a modificat de-a lungul anilor foarte multe modele ale grupului Jaguar Land Rover. Cel mai recent pachet imaginat de Startech este o încercare de a le oferi clienților de Defender o apropiere de nivelul de echipare Autobiography, disponibil pe celelalte modele din gamă: Range Rover, Evoque sau Sport.

Prin urmare, dacă Land Rover nu i-a oferit lui Defender o versiune Autobiography de-a lungul carierei sale îndelungate, a făcut-o acum Startech.

Tunerii au acordat o atenție deosebită habitaclului, unde există acum un volan sportiv îmbrăcat în piele, pedale din aluminiu, tapițerie din piele crem și bare de ranforsare în maro contrastant. Nu lipsește o dungă albastră regăsită atât la interior, cât și la exterior pe caroserie și jante. În partea din spate există banchete îmbrăcate în piele, o podea din lemn și un sistem de sunet Focal.

Exteriorul este scos în evidență cu…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE