Lansare internaţională de 102,5 milioane de dolari pentru War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes, al treilea film al francizei relansate de 20th Century Fox, Planet of the Apes, a debutat cu 102,5 milioane de dolari internaţional.


Potrivit BoxOfficeMojo.com, pelicula regizată de Matt Reeves a strâns 56,6 milioane de dolari pe teritoriul nord-american şi a detronat astfel pelicula Sony Pictures, Spider-Man: Homecoming. Cifra de lansare o depăşeşte pe cea a lui Rise of the Planet of the Apes – 54,8 milioane de dolari, dar este întrecută de cea a lui Dawn of the Planet of the Apes, ce se ridică la 72,6 milioane.

Internaţional, pelicula a avut încasări de 46 de milioane din 61 de pieţe de film. Urmează să fie lansată în Franţa, Germania, Japonia, Coreea de Sud şi China.

Box office-ul Statelor Unite din acest sfârşit de săptămână este completat de noul film Spider-Man, cu încasări de 45,2 milioane, Despicable Me 3 (18,7 milioane), Baby Driver (8,7 milioane) şi, pe locul cinci în top (un avans de trei poziţii în clasament), The Big Sick, o comedie romantică bine primită de critici, cu încasări de 7,6 milioane de dolari în acest sfârşit de săptămână.

citeste mai mult aici

categorii
Filme / TV
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE