Laufer: Ministrul Transporturilor mi-a confirmat că până la finalul acestui an vom avea zbor direct în SUA şi China

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, au discutat luni despre proiectele de investiţii în infrastructură, unul dintre punctele importante abordate fiind relansarea curselor long courier spre Statele Unite ale Americii şi China.


‘Unul dintre punctele importante în discuţia avută azi cu dl. Alexandru Cuc, ministrul Transporturilor, a fost relansarea curselor Tarom de Long Courier, România – USA şi România – China, un atu şi un sprijin pentru a facilita investiţiile în România. O veste foarte bună pentru mediul de afaceri! Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc mi-a confirmat azi la întâlnirea de lucru faptul că până la finalul acestui an vom avea zbor direct în SUA şi China’, a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, ministrul Transporturilor, a subliniat, pe aceeaşi reţea de socializare, că redeschiderea acestor curse va veni în sprijinul investiţiilor din România.

‘Am discutat astăzi, cu Ilan Laufer – Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi antreprenoriat, proiectele de investiţii în infrastructură pe care le-am putea introduce, cât mai rapid, în regim de parteneriat public-privat. Am convenit, alături de colegul meu din Guvern, ca aceste investiţii în infrastructura vor atrage firme în ţara noastră, nu doar din Uniunea Europeană, cât şi din ţările non-UE. Îmi doresc o economie cât mai solidă, iar redeschiderea curselor Companiei Tarom de Long Curier, România-USA şi România-China va veni în sprijinul investiţiilor în ţara noastră. Discuţiile,…

citeste mai mult aici

categorii
Economie & Afaceri
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE