Leagoo M8, smartphone cu ecran mare la un preţ mic [REVIEW] (Telefoane mobile)


Încadrat la categoria phablet, Leagoo M8 este unul dintre cele mai accesibile telefoane Android cu ecran mare, oferit într-o carcasă bine finisată şi cu acumulator de capacitate generoasă.

Prezentare

Disponibil la un preţ mai mic de 70 dolari în oferta magazinelor asiatice, M8 se prezintă cu o carcasă solidă având ramă matalică şi un capac bine finisat aplicat pe spatele ce ascunde un acumulator detaşabil. Ecranul este protejat sub un scut Gorilla Glass cu margini curbate.

Prezentabil la exterior, Leagoo M8 ascunde o configuraţie realizată în jurul chipsetului MediaTek MT6580, ajutat cu 2GB memorie RAM. Pentru preţul plătit ne alegem cu o cameră foto de 8 MP asistată cu blitz LED şi funcţie autofocus, cameră frontală de 5 MP şi senzor de amprente la partea din spate.

Telefon dual-SIM, Leagoo M8 poate funcţiona cu două cardele SIM şi card microSD simultan, extinzând memoria internă în cantitate de 16 GB. Sub capacul detaşabil găsim un acumulator de 3500 mAh, mai mult decât suficient pentru cerinţele ecranului de 5,7” cu rezoluţie 720p.

Livrat cu versiunea Android 6.0, Leagoo M8 include doar un set minim de aplicaţii Google preinstalate, producătorul lăsând utilizatorului libertatea de a-şi personaliza telefonul după bunul plac. Singura modificare adusă versiunii de Android este aplicarea unui Launcher şi meniu personalizat de blocare a ecranului. Inspirat de seria iPhone, acesta vine cu un set de icon-uri viu colorate şi fără meniul AppDrawer,…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE