Lider ALDE Alba: Tăriceanu a fost cel care a pus capăt negocierilor cu UDMR. Probabil s-a sărit calul

Călin Popescu Tăriceanu a fost cel care a pus capăt negocierilor cu UDMR pentru votul asupra moţiunii de cenzură, deoarece sunt sunt chestiuni „foarte delicate” şi „nu se pot realiza la foc automat”, iar „probabil cineva a sărit calul”, a declarat, marţi, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.Lider ALDE Alba: Tăriceanu a fost cel care a pus capăt negocierilor cu UDMR. Probabil s-a sărit calul

Contactat de Mediafax şi întrebat despre negocierile PSD-ALDE cu UDMR, în privinţa votării moţiunii de cenzură, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat că Tăriceanu este dispus să poarte dialog cu minorităţile, în „special cu UDMR-ul”, dar „nu cu sabia deasupra capului”.

„Nu a fost nicio declaraţie a domnului Tăriceanu în acest sens, dar din ceea ce cunosc eu, (…) negocierile cu UDMR-ul au fost două, trei pe zi, iar cel care a pus capăt acestora a fost Călin Popescu Tăriceanu. Probabil cineva a sărit calul. Nu s-a discutat aşa ceva în şedinţa ALDE, dar din ceea ce ştiu eu, cel care a pus capăt negocierilor şi a spus că în condiţiile acestea nu se poate negocia a fost Tăriceanu. Liderul ALDE este dispus tot timpul la dialog cu minorităţile, în special cu UDMR-ul, dar nu cu sabia deasupra capului. Aceste negocieri sunt foarte delicate mai ales pentru Ardeal, pentru Transilvania şi nu se pot duce într-un astfel de context şi nu se pot realiza la foc automat. Întotdeauna Tăriceanu a avut o relaţie bună cu minorităţile, mai ales cu cele maghiare, dar nu în astfel de condiţii”, a spus Ioan Lazăr.

Liderul ALDE Alba a…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE