Liderii coalitiei PSD-ALDE discuta luni cu premierul Tudose despre impozitul pe cifra de afaceri si rectificarea bugetara

Liderii coalitiei PSD-ALDE se intalnesc luni, la Parlament, la ora 12:00, cu premierul Mihai Tudose, pentru evaluarea saptamanala a activitatii Executivului, pe agenda discutiilor fiind si subiectul impozitului pe cifra de afaceri, dupa declaratii contradictorii ale prim-ministrului si sefului PSD, dar si cel al apropiatei rectificari bugetare, scrie News.ro.

Sedinta coalitiei va incepe la ora 12:00, la biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Este a doua intalnire de la instalarea Guvernului Tudose, cand s-a decis ca, in masura posibilitatilor, liderii coalitiei se vor intalni saptamanal pentru a evalua activitatea Executivului. Precedenta reuniune a avut loc saptamana trecuta.


Luni se va discuta si despre impozitul pe cifra de afaceri, dupa declaratiile contradictorii ale lui Mihai Tudose si Liviu Dragnea pe acest subiect. Tudose afirma, dupa discutiile avute la Bruxelles, ca acest impozit nu va mai fi aplicat.

„Am reiterat, din nou, foarte ferm, ca nu vom introduce acel impozit suplimentar pe cifra de afaceri, ca suntem predictibili in ceea ce priveste sistemul financiar-fiscal si ca din tot ceea ce inseamna simularile noastre de acum si asteptarile noastre vom ramane in tinta de 3%”, a declarat primul ministru.

Liviu Dragnea declarase, vineri, ca nu vrea sa comenteze declaratiile premierului MIhai Tudose pe tema retragerii initiativei privind impozitul pe cifra de afaceri, considerand ca seful Executivului, cand vorbeste, „stie ce vorbeste” si este rezultatul unei analize: „Nu stiu ce a declarat premierul si nu vreau sa comentez, ca pot fi nuante”, a spus Dragnea, intrebat despre declaratiile lui…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE