Liderul deputaţilor PSD: Din calculele noastre, vor fi peste 250 de voturi în favoarea moţiunii de cenzură/ O trădare în tabăra lui Ponta: Am semnat moţiunea de cenzură; politica nu se face pe bază de prietenie

Liderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că din calculele făcute de social-democraţi în acest moment, moţiunea de cenzură va cumula mai mult de 250 de voturi „pentru”.


„În acest moment, avem 245 de semnături. Eu zic că o să fie peste 250 de voturi pentru moţiune”, a spus Ciolacu.

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat, luni, că peste 20 de parlamentari de la alte partide vor vota moţiunea de cenzură PSD-ALDE, el apreciind că aceasta va trece cu un „scor extrem de substanţial”.

Pentru a fi adoptată, moţiunea de cenzură are nevoie de minimum 233 de voturi.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a precizat, luni, întrebat dacă va vota moţiunea de cenzură, că a semnat moţiunea şi că, în opinia sa, ceea ce se întâmplă acum trebuie să înceteze, el menţionând, cu referire la Victor Ponta, că politica nu se face pe bază de prietenii.

Întrebat, luni, dacă va vota moţiunea de cenzură, Teodorovici a precizat: „După cum ştiţi, am şi semnat-o alături de ceilalţi colegi din Senat. Cred că este o decizie normală, având în vedere că ceea ce se întâmplă azi trebuie să înceteze cât mai repede, pentru ca noi, politicienii, cei care am fost aleşi în Parlament, să putem să avem un Guvern validat de către partid sau de către coaliţia care a câştigat în decembrie alegerile”.

„Această dispută între lideii PSD, dusă între PSD şi Guvern, nu cred că este un lucru normal”, a subliniat Teodorovici.

Întrebat despre relaţia sa de prietenie cu Victor Ponta, Teodorovici a…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE