Liga 1, etapa 1, FC Botoșani – CFR Cluj 1-1. Dan Petrescu: „Am pierdut două puncte din cauza arbitrului. Ne-a curăţat!”. Alte reacţii / VIDEO

Liga 1, etapa 1, FC Botoșani – CFR Cluj (ora 21.00, Digi, Dolce, Look). Dan Petrescu se întoarce după mai mulți ani în Liga 1: ”Nu contează cum jucăm, ci rezultatul”.


FC Botoşani – CFR Cluj 1-1

Au marcat: Burcă (31) / Hoban (10)

VIDEO AICI ŞI AICI 

După un meci tensionat, FC Botoşani şi CFR Cluj-Napoca au terminat nedecis, scor 1-1, ultimul meci din prima etapă a Ligii 1.

Faza meciului s-a petrecut în minutul 72, când Omrani a fost eliminat de pe teren, pentru o presupusă simulare în careul advers, deşi jucătorul a fost împiedicat de Muşat. În minutul 53, acelaşi Omrani a primit doar galben, după o intrare criminală la Popa.

A fost meciul care a marcat revenirea, după mai mulţi ani de „pribegie”, a antrenorului Dan Petrescu în campionatul românesc.

„Am avut emoţii mari. De mulţi ani n-am mai fost în fotbalul românesc. Am avut un adversar foarte greu în prima etapă. Mai e mult de lucru la echipă. Jocul s-a rupt când Omrani a fost eliminat la o fază clară de penalty. Am pierdut clar două puncte din cauza arbitrului. Nu poţi să „rupi” jocul în modul ăsta. În loc să dai galben, elimini jucătorul. A fost o greşeală capitală care pe noi ne-a curăţat. Arbitrii au greşit pentru că n-au văzut faza. Eu aşa cred. Dintre toate favoritele la titlu cel mai greu meci l-am avut noi. În plus, în următoarele şase etape, jucăm doar două meciuri acasă şi alea extrem de grele”, a declarat antrenorul de la CFR Cluj, Dan Petrescu, la Dolce Sport.

„Meritul acestui egal aparţine jucătorilor. Am văzut…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE