Lista lui Grindeanu. Cine sunt parlamentarii pe care se bazează premierul în lupta cu Liviu Dragnea

Negocierile vor fi până în momentul votului, spun surse politice, legat de cele două tabere în privinţa moţiunii de cenzură. Tocmai de aceea, puţini sunt cei care ies public să spună dacă sunt împotrivă. Totuşi există nume vehiculate.Lista lui Grindeanu. Cine sunt parlamentarii pe care se bazează premierul: de la aleşi din Timiş, la deputaţi şi senatori din Caraş Severin şi Iaşi (Imagine: ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO)

Pe lista celor care ar vota împotriva moţiunii se află aleşi din Timiş, Caraş Severin şi Iaşi. De altel, premierul a fost la sfârşitul săptămânii trecute în Timiş, acolo unde a fost aşteptat de peste 1.000 de susţinători.
Oficial, din cei şapte aleşi de Timiş, doi îşi anunţă susţinerea pentru conducerea partidului. Este vorba de deputatul PSD Matei Suciu, care consideră că ceea ce se întâmplă în prezent este “o lovitură de stat din partea unui grup meschin”, şi de deputatul ALDE Marian Cucşa.

“Eu am şi semnat moţiunea. Votul este secret, dar bineînţeles că o voi vota, pentru că programul de guvernare nu a fost implementat, nimeni nu este mai presus de implementarea măsurilor propuse românilor, şi mai ales că premierul Grindeanu a spus la investire că va rămâne în fruntea guvernului atât timp cât va respecta programul de guvernare şi va avea susţinerea partidului care l-a propus”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Marian Cucşa.

Moţiunea de cenzură nu va fi votată în mod sigur de cinci parlamentari PSD de Timiş:
deputatul Alfred Simonis
deputatul…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE