Lista nominală a parlamentarilor care au semnat moțiunea de cenzură. DOCUMENT

222 de parlamentari ai coaliției de guvernare au semnat moțiunea de cenzură prin care se cere demiterea Guvernului Grindeanu. Primul parlamentar care a semnat este Liviu Dragnea, iar ultimul, Eugen Teodorovici.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


Lista cu semnături a fost postată pe site-ul Camerei Deputatilor și poate fi consultată integral. Printre cei care au semnat se numără și Robert Cazanciuc.

Numărul parlamentarilor care susţin moţiunea lui Liviu Dragnea arată o disfuncționalitate în mecanismul de mobilizare PSD. Doar 222 de parlamentari PSD şi ALDE au semnat moţiunea de cenzură, din cei 248, cât numără în total cele două partide. Aşadar, există un grup de 26 de parlamentari din tabăra Puterii care nu şi-au pus semnătura pe textul moţiunii. Liviu Dragnea spune că votul va fi covârşitor împotriva lui Sorin Grindeanu.

„Cei care n-au semnat au fost plecaţi din ţară, unii ajung mâine, alţii ajung marţi. N-am vrut să le stric treburile astăzi. Important este votul de miercuri, care va fi masiv împotriva premierului Grindeanu. Am vorbit cu parlamentarii de la Iaşi, care erau daţi în tabăra lui Grindeanu, dar au votat în masă moţiunea”, a motivat Liviu Dragnea. Printre cei care n-au semnat se numără Victor Ponta şi…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE