Liviu Dragnea ameninţă cu plângere penală după dezvăluirile Anei Maria Pătru: Aşa se fac anchetele?

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că ia în serios varianta de a face plângere penală dacă niciun procuror nu se va sesiza după declaraţiile fostei şefe AEP, Ana Maria Pătru, care spunea că procurorii i-au cerut să facă denunţuri împotriva liderului PSD.Liviu Dragnea ameninţă cu plângere penală după dezvăluirile Anei Maria Pătru: Aşa se fac anchetele?

”Aceste ciorbe reîncălzite, am nişte semne de întrebare. Deocamdată nu m-a chemat nimeni la DNA, dar mă aştept. Doamna Pătru a vorbit despre ameninţări şi şantaj ca să spună ceva de mine. Aşa se fac anchetele în România? E o practică sau e ceva izolat? Dacă nu se sesizează, o să fac o plângere. Câţi or fi fost şantajaţi? E o practică care trebuie să înceteze. Dacă nu se autosesizează nimeni pentru că e neimportantă faţă de alte grozăvii, voi face plângere”, a declarat luni Liviu Dragnea.

Întrebat împotriva cui va fi plângerea, liderul PSD a spus ”împotriva procurorului, nu ştiu”, susţinând că trebuie să vorbească cu avocatul său.

Şi fostul şef al Serviciului Pază şi Protecţie (SPP), Dumitru Iliescu, lasă de înţeles că Dragnea este ”vânat” de multă vreme.

Iliescu susţine, referitor la retragerea lui Liviu Dragnea de la conducerea Ministerului de Interne în 2009, că deţine informaţii potrivit cărora actualul lider PSD a fost chemat de Traian Băsescu la Palatul Cotroceni, unde i s-a cerut să numească nişte oameni de-ai lui în funcţii cheie şi, deşi Dragnea acceptase, conducerea SRI de…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE